رخدادهای بارانی مکرر و شدید: این رخدادهای آب و هوایی فرسایش خاک را افزایش میدهند و منجر به شستشوی مقادیر بیشتری رسوب در رودخانهها، دریاچهها و نهرها میشود.
گردوغبار ول کن سیستان نیست/ مسئولان نظارگر شدهاند!
ایسنا/البرز معاون پژوهش و فناوری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه چرای بی رویه دام امروز به مشکل جدی عرصههای طبیعی و مراتع کشور تبدیل شده، گفت: اصلاح این روند علاوه بر این نیاز به ضرورت اصلاح قوانین به همکاری جوامع محلی و عشایر و ... نیاز دارد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
آب، اگرچه برای زندگی و کشاورزی حیاتی است، اما میتواند فوق العاده خورنده باشد.
فرسایش خاک عمدتاً زمانی رخ میدهد که خاک در معرض بادهای شدید، بارانهای سخت و آب جاری قرار گیرد. در برخی موارد، فعالیتهای انسانی، به ویژه کشاورزی و پاکسازی زمین، خاک را در برابر فرسایش آسیبپذیر میکند. فرسایش، چه توسط مواردی مانند آب و باد چه توسط زراعت انسان، شامل سه مرحله متمایز جدا شدن خاک، حرکت و رسوب خاک است.
هنگامی که زمین از طریق محصولات زراعی یا سایر فرآیندهای کشاورزی بهرهبرداری میشود، ساختار کلی خاک را کاهش میدهد، علاوه website بر کاهش سطح مواد آلی، آن را در برابر اثرات باران و آب مستعدتر میکند.
مطالب عنوان شده در اخبار، مقالات، دیدگاهها و غیره نظر نویسندگان آنهاست. سایت ملیون هیچگونه مسؤلیتی را در قبال نظرات و مطالب مزبور نمی پذیرد.
به گزارش ایسنا، چرای بیرویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه میشویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین میبرد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.
تونل مرگ برای کارگران شهرداری تهران؟ ۳۵ متر زیر زمین در خیابان ولیعصر چه خبر است؟ (فیلم)
پاسخ: – از بین رفتن پوشش گیاهی منطقه: گیاهان با ریشه های خود خاک را نگه داشته و مانع فرسایش خاک می شوند. همچنین آب را در خاک نفوذ داده و از شدت آب جاری می کاهند.
پاسخ: وقتی باقیمانده گیاهان و جانوران درون خاک قرار می گیرد با گذشت زمان تغییر می کند و می پوسد و مخلوط تیره رنگی را تولید می کند که مواد مناسب و معدنی لازم برای رشد گیاهان را فراهم می کنند.
پورطهماسبی تاکید کرد: باید نگاه ما به منابع طبیعی تغییر کند و قطعا این شکل از توسعه بیشترین آسیب را به منابع طبیعی میزند.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان البرز